Huiswerkbegeleiding

Studiebegeleiding Oldenzaal kan een leerling helpen bij het plannen en maken van zijn of haar huiswerk. In een kleine groep krijgt de leerling de aandacht die nodig is. Bij moeilijke onderdelen wordt samen met de leerling gezocht naar een oplossing.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een leerling minder presteert. Studiebegeleiding Oldenzaal helpt de leerling in een beter studieritme te komen. Daarnaast proberen wij de leerling te helpen met zijn/haar studiemethode. Vaak resulteert dit in betere resultaten en meer zelfvertrouwen.

In één of twee avonden per week kan de leerling bij ons werken aan de vakken waar hij/zij de meeste moeite mee heeft. Leerlingen werken in een groep van maximaal 15 personen onder begeleiding van een ervaren docent. We werken in een echt klaslokaal om zo het verschil met school zo klein mogelijk te maken.

Waarom ‘s avonds? Na een schooldag is het prettig om even niet met school bezig te zijn. Zodoende kan de leerling een paar uur later geconcentreerd aan het werk. Ook bieden we blokken van 2 uur aan, zodat de concentratie van de leerling optimaal blijft.

Lestijden:

De huiswerkbegeleiding kan plaatsvinden op maandag en woensdag van 19:00 uur tot 21:00 uur, echter altijd in overleg.

Tarieven Huiswerkbegeleiding per maand:

  • 1 avond per week, 2 uur huiswerkbegeleiding: € 50,00 per maand
  • 2 avonden per week, 2 uur huiswerkbegeleiding: € 100,00 per maand

Tijdens de vakanties en overige vrije dagen is er geen huiswerkbegeleiding. Hiermee is in het vaste maandtarief rekening gehouden. Wij brengen u geen inschrijfgeld in rekening.